Ny kunde – ÅF Advansia

I god konkurranse med tunge anerkjente aktører (bl.a Synergi/PIMS) er det veldig motiverende å signere en avtale med ÅF Advansia.

ÅF Advansia er et konsulentselskap innenfor bygg, infrastruktur, energi, industri i tillegg til IKT. Selskapet er en del av det svenske ÅF-konsernet, et av de største og mest lønnsomme multidisiplinære ingeniørselskapene i Skandinavia. ÅF Advansia har prosjekter som utbygging av Oslo Lufthavn, Campus ÅS og Nytt Munchmuseet i sin portefølje.

Antenor Management System brukes allerede i prosjektet for videre utbygging av Oslo Lufthavn.

Når vi vet hvor ambisiøse ÅF Advansia er innenfor Kvalitet og Risikostyring, er det en stor anerkjennelser for oss at de velger Antenor som samarbeidspartner på området. ÅFs virksomhetssystem er et integrert kvalitetssystem som inkluderer ytre miljø og arbeidsmiljø. Firmaet er sertifisert etter ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001. Sertifikatene er et godt bevis på et velfungerende system for virksomhetsstyring med et solid fokus på kontinuerlig forbedring. Her skal en bygge en sterk kultur med fokus på deling av erfaring og kompetanse samt videreutvikling av systemer.

Vi vil nå levere moduler for Risikostyring, RUH, Avvik, KPI Scorecard, Revisjon og HMS befaringer (vernerunder). Prosessen vi er inne i vil klart løfte kvaliteten på AMS som programvare. Mange spennende nyvinninger som nå leveres og nyutvikling vil garantert måtte leveres framover: Vårt mål sammenfaller godt med ÅF Advansias mål om å bli ledende innenfor kvalitet og risikostyring i bygg og anleggsbransjen.

Vi takker for tilliten – dette blir spennende.

Please follow and like us: