News

Ny kunde: FloPetrol Well Barrier

Vi er takknemlig for at FloPetrol  viderefører Sandaband sitt engasjement 

med oss. Takker for tilliten og ser fram til et godt samarbeid framover

Please follow and like us:

Ny kunde: Logistikkmegleren AS

Antenor er stolt av at grunder og oppstartfirmaet Logistikkmegleren velger AMS som programvare for sitt styringssystem og Antenor generelt som samarbeidspartner på området framover.

Logistikkmegleren velger samtidig AMS Transport – bransjeløsningen som modell for sitt system. Dette inkluderer blant annet spesialmoduler for Kjøretøy, tilsyn og register. For nystartede firmaer tilbyr Antenor pakker som tar høyde for en ofte utfordrende likviditetssituasjon. Her jobber vi sammen med våre kunder og finner langsiktige løsninger som gir en vinn og mulighet for begge parter.

Please follow and like us:

Norspray oppnår ISO 9001:2015 sertifisering

Etter et godt stykke arbeid har nå også vår kunde Norspray AS fått godkjent sitt system iht nye ISO 9001-2015 standarden.

Dette innebærer et nytt løft for bedriften inkludert et godt fokus på Risikostyring. Antenor er stolt av å kunne bidra både med kompetanse og programvare i denne forbindelse. Vi gratulerer

Please follow and like us:

Ny kunde: Proximity As

Stolt av å kunne informere om at Proximity velger AMS som verktøy for sitt styringssystem.

Proximity AS er et spennende Stavangerbasert IT selskap som utvikler løsninger, både hyllevare og skreddersøm, for å effektivisere sentrale arbeidsprosesser. Dette kan inkludere personalstyring, prosjektstyring og utstyrskontroll, inkludert kompliserte utleieprosesser. Selskapet har også i samarbeid med Risavika Havn utviklet en logistikkløsning (SmartTerminal) for å ivareta dere sentrale verdikjede

Please follow and like us:

Ny kunde – ÅF Advansia

I god konkurranse med tunge anerkjente aktører (bl.a Synergi/PIMS) er det veldig motiverende å signere en avtale med ÅF Advansia.

ÅF Advansia er et konsulentselskap innenfor bygg, infrastruktur, energi, industri i tillegg til IKT. Selskapet er en del av det svenske ÅF-konsernet, et av de største og mest lønnsomme multidisiplinære ingeniørselskapene i Skandinavia. ÅF Advansia har prosjekter som utbygging av Oslo Lufthavn, Campus ÅS og Nytt Munchmuseet i sin portefølje.

Antenor Management System brukes allerede i prosjektet for videre utbygging av Oslo Lufthavn.

Når vi vet hvor ambisiøse ÅF Advansia er innenfor Kvalitet og Risikostyring, er det en stor anerkjennelser for oss at de velger Antenor som samarbeidspartner på området. ÅFs virksomhetssystem er et integrert kvalitetssystem som inkluderer ytre miljø og arbeidsmiljø. Firmaet er sertifisert etter ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001. Sertifikatene er et godt bevis på et velfungerende system for virksomhetsstyring med et solid fokus på kontinuerlig forbedring. Her skal en bygge en sterk kultur med fokus på deling av erfaring og kompetanse samt videreutvikling av systemer.

Vi vil nå levere moduler for Risikostyring, RUH, Avvik, KPI Scorecard, Revisjon og HMS befaringer (vernerunder). Prosessen vi er inne i vil klart løfte kvaliteten på AMS som programvare. Mange spennende nyvinninger som nå leveres og nyutvikling vil garantert måtte leveres framover: Vårt mål sammenfaller godt med ÅF Advansias mål om å bli ledende innenfor kvalitet og risikostyring i bygg og anleggsbransjen.

Vi takker for tilliten – dette blir spennende.

Please follow and like us:

Ny kunde: Subsea Smart Solutions AS

Vi er glade for å kunngjøre at Subsea Smart Solutions AS har besluttet å bruke Antenor Management System som sitt kvalitetssystem.

Subsea Smart Solutions AS er et deleid selskap av Habu Holding, et investeringsselskap innen energisektoren. De leverer engineering tjenester og smarte produkter for å øke levetid og maksimere oppetid. Vi takker for tilliten og ser fram til et godt samarbeid.

 

Please follow and like us:

88% vil anbefale Antenor

Årets kundeundersøkelse er gjennomført og analysert.

Den forteller oss at vi er på rett spor med det vi ønsker å oppnå og samtidig fikk vi gode innspill som vi absolutt vil bruke til å bli en enda bedre leverandør.

Vi har allerede på bakgrunn av innspillene blant annet forbedret det mobile grensesnittet og startet ganske så umiddelbart opp et tilbud om gratis workshops for våre kunder. Vi skal bruke tiden framover hovedsaklig til å forbedre brukeropplevelsen. Gjøre programvaren stadig mer lettfattelig og intuitiv og samtidig øke nytteverdien av å bruke den. Vi har allerede i vår utviklingslogg hundrevis av gode innspill som vi jevnt og trutt implementerer i systemet. Bare i 2016 gjorde vi 5-600 forbedringer. Vi fortsetter i samme tempo i år.

At 88% av våre kunder vil anbefale oss videre til andre er en stor motivasjonsfaktor for oss. Vi takker for støtte og samarbeid. Her kan du se den totale tilbakemeldingen:

Please follow and like us:

Ny kunde: Cypod Technology AS

Vi er glade for å kunngjøre at Cypod Technology AS har besluttet å bruke Antenor Management System som sitt kvalitetssystem. Vi ser frem til fremtidig samarbeid med Cypod Technology AS.

Please follow and like us:

Ny kunde: Flux Analytic

Flux Group vokser og det siste tilskuddet på stammen er instrumenteringsselskapet Flux Analytic.

 

Etter en gjennomgang av system velger de også å bruke Antenor Management System som basis for sitt styringssystem. Vi takker for tilliten.

Flux Analytics har kontor i Larvik. Firmaet har etablert en sterk posisjon i sitt segment. Turnkey EPC løsning for offshore olje og gass laboratorier er en av deres viktige fokusområder. Prosjekter inkluderer Gina Krog, FSO, Martin Linge, Ivar Aasen og Johan Sverdrup.

Vi ser fram til å bidra som en leverandør til disse i Flux Group konsernet

Please follow and like us:

Ny kunde: Flux Valvision

Vi ønsker Flux Valvision velkommen som kunde og bruker av Antenor Management System.

Firmaet har kontorer i Stavanger, Bergen og Aberdeen og har totalt 24 ansatte. Flux Valvision sin historie går tilbake til 1996, da etablert som Vest Ventil. I 2005 ble de fusjonert inn i IKM konsernet mens de i dag er blitt en del av Flux Group.

Vi ser fram til å jobbe sammen med en verdsatt leverandør til både offshore og onshore markedet med de tøffe krav som der stilles.

Please follow and like us: