News

Ny kunde – ÅF Advansia

I god konkurranse med tunge anerkjente aktører (bl.a Synergi/PIMS) er det veldig motiverende å signere en avtale med ÅF Advansia.

ÅF Advansia er et konsulentselskap innenfor bygg, infrastruktur, energi, industri i tillegg til IKT. Selskapet er en del av det svenske ÅF-konsernet, et av de største og mest lønnsomme multidisiplinære ingeniørselskapene i Skandinavia. ÅF Advansia har prosjekter som utbygging av Oslo Lufthavn, Campus ÅS og Nytt Munchmuseet i sin portefølje.

Antenor Management System brukes allerede i prosjektet for videre utbygging av Oslo Lufthavn.

Når vi vet hvor ambisiøse ÅF Advansia er innenfor Kvalitet og Risikostyring, er det en stor anerkjennelser for oss at de velger Antenor som samarbeidspartner på området. ÅFs virksomhetssystem er et integrert kvalitetssystem som inkluderer ytre miljø og arbeidsmiljø. Firmaet er sertifisert etter ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001. Sertifikatene er et godt bevis på et velfungerende system for virksomhetsstyring med et solid fokus på kontinuerlig forbedring. Her skal en bygge en sterk kultur med fokus på deling av erfaring og kompetanse samt videreutvikling av systemer.

Vi vil nå levere moduler for Risikostyring, RUH, Avvik, KPI Scorecard, Revisjon og HMS befaringer (vernerunder). Prosessen vi er inne i vil klart løfte kvaliteten på AMS som programvare. Mange spennende nyvinninger som nå leveres og nyutvikling vil garantert måtte leveres framover: Vårt mål sammenfaller godt med ÅF Advansias mål om å bli ledende innenfor kvalitet og risikostyring i bygg og anleggsbransjen.

Vi takker for tilliten – dette blir spennende.

Please follow and like us:

Ny kunde: Subsea Smart Solutions AS

Vi er glade for å kunngjøre at Subsea Smart Solutions AS har besluttet å bruke Antenor Management System som sitt kvalitetssystem.

Subsea Smart Solutions AS er et deleid selskap av Habu Holding, et investeringsselskap innen energisektoren. De leverer engineering tjenester og smarte produkter for å øke levetid og maksimere oppetid. Vi takker for tilliten og ser fram til et godt samarbeid.

 

Please follow and like us:

88% vil anbefale Antenor

Årets kundeundersøkelse er gjennomført og analysert.

Den forteller oss at vi er på rett spor med det vi ønsker å oppnå og samtidig fikk vi gode innspill som vi absolutt vil bruke til å bli en enda bedre leverandør.

Vi har allerede på bakgrunn av innspillene blant annet forbedret det mobile grensesnittet og startet ganske så umiddelbart opp et tilbud om gratis workshops for våre kunder. Vi skal bruke tiden framover hovedsaklig til å forbedre brukeropplevelsen. Gjøre programvaren stadig mer lettfattelig og intuitiv og samtidig øke nytteverdien av å bruke den. Vi har allerede i vår utviklingslogg hundrevis av gode innspill som vi jevnt og trutt implementerer i systemet. Bare i 2016 gjorde vi 5-600 forbedringer. Vi fortsetter i samme tempo i år.

At 88% av våre kunder vil anbefale oss videre til andre er en stor motivasjonsfaktor for oss. Vi takker for støtte og samarbeid. Her kan du se den totale tilbakemeldingen:

Please follow and like us:

Ny kunde: Cypod Technology AS

Vi er glade for å kunngjøre at Cypod Technology AS har besluttet å bruke Antenor Management System som sitt kvalitetssystem. Vi ser frem til fremtidig samarbeid med Cypod Technology AS.

Please follow and like us:

Ny kunde: Flux Analytic

Flux Group vokser og det siste tilskuddet på stammen er instrumenteringsselskapet Flux Analytic.

 

Etter en gjennomgang av system velger de også å bruke Antenor Management System som basis for sitt styringssystem. Vi takker for tilliten.

Flux Analytics har kontor i Larvik. Firmaet har etablert en sterk posisjon i sitt segment. Turnkey EPC løsning for offshore olje og gass laboratorier er en av deres viktige fokusområder. Prosjekter inkluderer Gina Krog, FSO, Martin Linge, Ivar Aasen og Johan Sverdrup.

Vi ser fram til å bidra som en leverandør til disse i Flux Group konsernet

Please follow and like us:

Ny kunde: Flux Valvision

Vi ønsker Flux Valvision velkommen som kunde og bruker av Antenor Management System.

Firmaet har kontorer i Stavanger, Bergen og Aberdeen og har totalt 24 ansatte. Flux Valvision sin historie går tilbake til 1996, da etablert som Vest Ventil. I 2005 ble de fusjonert inn i IKM konsernet mens de i dag er blitt en del av Flux Group.

Vi ser fram til å jobbe sammen med en verdsatt leverandør til både offshore og onshore markedet med de tøffe krav som der stilles.

Please follow and like us:

Ny Kunde: J. Johnsen & Sønner AS

Spennende å få til nok en avtale innen Bygg og Anlegg. Denne gang med det tradisjonsrike selskapet J. Johnsen & Sønner i Stavanger.

Selskapet har historie helt tilbake til 1923 da John Johnsen startet et blikkenslagerverksted i et lite hus i bakgården i Kirkebakken 9 i Stavanger.

I dag er det et av distriktets ledende firmaer på området, godkjent opplæringsbedrift og med sentral godkjenning. De har deltatt på spennende prosjekter som nye Flesland flyplass, UIS og bybanen i Bergen.

Vi i Antenor ser fram til å jobbe med et selskap som har et “blikk for framtiden” og vil bidra med det vi er gode på: Utvikling av forretningsfokuserte systemer innen Kvalitet, Risiko og HMS. Dette må jo bli bra, vi gleder oss..

Please follow and like us:

Ny konsulentavtale

Kjekt å informere om at Antenor har etablert en samarbeidsavtale med konsulent Rune Aarstad. Rune har flere års erfaring fra fagområdet fra blant annet Schlumberger og Reslink.  Foruten generisk kompetanse innenfor Kvalitet, risiko og HMS har han en særskilt kompetanse innen security management og compliance. Vi ser fram til et gjensidig godt samarbeid

Please follow and like us:

Flux Norwegian Piping oppnår ISO 9001:2015 sertifikat

Etter målrettet og god jobbing klarer Flux Norwegian Piping å sertifisere seg iht. den nye ISO 9001:2015 standarden. Vi er stolte av å få lov til å bidra med Risk Management system og sparring på veien mot dette målet. Gratulerer Heidi og alle andre i firmaet.

Please follow and like us:

Avtale med RobotNorge

Fantastisk spennende å signere en ny AMS og konsulentavtale med RobotNorge. RobotNorge er landets ledende robotiseringsselskap, og eneforhandler i Norge for ABBs totale robotprogram. Bedriften har 30 års erfaring innen automatiseringsløsninger for norsk industri med robot som et naturlig midtpunkt

Vi gleder oss til å jobbe sammen med dere for å digitalisere arbeidsprosesser relatert til Kvalitet og Risko og sammen med dere jobbe mot ISO 9001:2015 sertifisering. “Sammen kan vi flytte grenser”

Please follow and like us: